Skärmklipp 2015-07-09 23.08.23

Säg hej till Marie!

Namn: Marie Wiklund
Jobbtitel: BF9K-ansvarig, Projektledare
Ålder: 42 år

E-post: marie.wiklund@srmbygg.se
Vad har du gjort tidigare?
– Som ung hade jag planer på att bli kock men hamnade i stället i  hotellbranschen där jag blev kvar länge. Sedan bytte jag inriktning i samband med föräldraledighet och började jobba administrativt på ett företag inom ventilationsbranschen. Efter det tog jag ett par sabbatsår för att plugga  ekonomi och grafisk formgivning.

Vad innebär ditt jobb på SRM BYGG?
– Jag tar hand om inkommande felanmälningar och hanterar och fördelar servicejobb. Jag är också  spindeln i nätet och gör lite av allt möjligt här på vårt kontoret.

Hur ser en typisk dag ut?
– Jag börjar klockan sju och träffar de flesta av killarna innan de åker ut på dagens jobb. Hanterar inkommande förfrågningar och felanmälningar, gör arbetsorder till dessa och svarar på mejl. Har telefonkontakt med beställare och kunder, håller kontakt med killarna under dagens gång och hjälper dem i den mån de behöver och jag kan. Jag fakturerar också och sköter andra administrativa sysslor. Jag har oftast fullt upp hela dagen och det händer något hela tiden. Flikar in en och annan kopp kaffe i mellanåt.

Varför valde du att arbeta på SRM BYGG?
– Jag tycker att dessa arbetsuppgifter passade mig och det var precis det jag var ute efter. Jag tycker också att företaget verkade vara ett spännande företag att arbeta på.

Vad är det bästa med att jobba på SRM BYGG?
– Väldigt trevliga arbetskamrater och sen gillar jag att den ena dagen  inte är den andra lik.

Fritidsintressen?
– Vara med min familj, fotboll (titta på när min son spelar och även på TV). Jag tar gärna promenader och på hösten älskar jag att plocka svamp. Jag vill alltid ha minst en bok igång att läsa, annars blir jag stressad och läser om en gammal bok.

Det här visste du inte om mig!
– Jag läser jättesnabbt. Jag lagar också bäst mat i hela världen enligt mina barn!